Contabilitate-Financiara - Infiintari Firme - Consultanta Financiar Contabila - Audit - Expertiza contabila - Salarizare - Resurse Umane - Legislatie - Adrese Utile

Membrii Echipei

Certificat CECCAR

MEGA CONT EXPERT, este o societate cu capital privat integral romanesc, ce ofera servicii de contabilitate, servicii de consultanta financiar-contabila asigurate de o echipa tanara, dinamica de profesionisti in domeniul financiar-contabil si managementul afacerilor, compania fiind inregistrata in tabloul CECCAR (Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania).

Detasare de personal

MEGA CONT EXPERT pune la dispozitie servicii personalizate, in functie de nevoile fiecarui client. Printr-un parteneriat strategic, se pot stabili relatii de lunga durata prin asigurarea de servicii lunare sau servicii pentru lucrari individuale. Optional, la solicitarea clientilor, putem asigura evidenta contabila primara prin detasarea personalului nostru la sediul solicitantului, costurile aferente fiind inferioare angajarii unui angajat permanent.

Promtitudine si transparenta

MEGA CONT EXPERT asigura servicii de calitate prin promtitudine si transparenta, punem bazele unor parteneriate de durata, bazate pe un plus de valoare oferit partenerilor nostri. Misiunea noastra consta in identificarea permanenta a nevoilor clientilor nostri si oferirea de servicii contabile prestate la standarde inalte si in termenele stabilite..

Valori definitorii

Valorile definitorii pentru MEGA CONT EXPERT sunt experienta, profesionalismul, dinamismul, atentia la detalii, consecventa si onestitatea Colaborind cu noi nu trebuie sa fii la current cu schimbarile legislative.De asta ne ocupam noi.Economisesti bani platind taxe mai mici-suntem profesionisti si cunoastem in amanunt posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor.Nu trebuie sa te preocupe greselile de intocmire sau penalitatile de intarziere-noi garantam buna intocmire si depunerea in termenele legale a tuturor situatiilor financiar-contabile-fiscale.

Tweet

Oana Tanasescu

Expert contabil

 

 

Alina ALUAS

Contabil sef

 

 

Tabita Maria Hreniuc

Insp.Departament Resurse Umane

 

 

Daniela Tanase

Departament Financiar Contabil

 

 

Ing. Dan Sandru

Departament Securitate si Sanatate in Munca

 

 

Bogdan Hotoboc

Departament Medicina Muncii